Effective Project Management with Theory of Constraints - Izmailova, Azar
Definícia pojmu projekt, otázky a problémy, s ktorými sa môžu spájať rôzne typy projektov. Metodológia teórie obmedzení pre projektový manažment. Faktory v projektovom manažmente, ktoré majú prevažne negatívny dopad: zlý multitasking, študentov synróm a Parkinsonov zákon.