Supply Chain of Distribution Logistics in a Firm - Cúg, Juraj
Distribučná logistika ako integrálna súčasť logistickej reťaze. Objasnenie pojmu, štruktúra, funkcie a ciele distribučnej logistiky. Extenzívna, selektívna a exkluzívna logistika. Výhody a nevýhody distribučných metód.