Vplyv externých faktorov na počet pracovných miest – Slovenská republika - Galovská, Marcela
Organizácia ako manažérska funkcia, trendy v organizovaní. Kvantitatívna a kvalitatívna analýza vývoj počtu pracovných miest v rámci Slovenskej republiky a vplyv faktorov interného a externého podnikateľského prostredia.