Innovation Strategies Used in Economic Activity - Brožek, Katarzyna
Definícia a komparatívna analýza dostupných inovačných stratégií využívaných podnikateľmi v obchodných aktivitách. Inovatívne modely, introverzie a extraverzie stratégií. Teoretické údaje v texte sú podopreté schémami a tabuľkami.