Zodpovedné osoby podľa nariadenia GDPR - Mičudová, Tatiana
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov), ktoré nadobudne účinnosť 25. 5. 2018 (ďalej len „Nariadenie“ alebo „GDPR“) ustanovuje určitým prevádzkovateľom a sprostredkovateľom povinnosť určiť zodpovednú osobu.