Poskytovanie, účtovanie a zdaňovanie príspevku na samostatnú zárobkovú činnosť - Gášpárová, Eva
§49 zákona č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti. Daňovník, ktorý účtuje v sústave jednoduchého účtovníctva alebo vedie daňovú evidenciu. Daňovník, ktorý uplatňuje paušálne výdavky.