Integračný proces očami cudzincov - Štefančík, Radoslav, 1976-
Popis integračného procesu cudzincov žijúcich v Slovenskej republike z ich vlastnej perspektívy. Situáciav súčasnom integračnom procese a definovanie skupiny, ktoré pomoc štátu potrebujú prioritne. Základné prekážky v integrácii cudzincov do spoločnosti.