Homelessness and Its Perception by Society - Habánik, Tomáš
Teoretické úvahy týkajúce sa bezdomovectva ako extrémnej forme sociálneho vyčerpania. Empirická časť sa zameriava na vnímanie bezdomovcov a bezdomovectva väčšinovou časťou spoločnosti, ktorá má zabezpečené bývanie.