Potenciál prístupu „housing first“ cez prizmu inštitucionálnych podmienok v rámci riešenia bezdomovectva na Slovensku a v zahraničí - Škobla, Daniel
Základné rámce a poznatky o uplatňovaní systému prestupného bývania a housing-first. Porovnanie systému prestupného bývania a housing-first vo vybraných aspektoch. Porovnanie možností a kritika systémov. Modifikácie a rozšírenie prístupu housing-first. Skúsenosti s prístupom housing-first v Belgicku. Prehľad vybraných skúseností s uplatňovaním systému prestupného bývania v ČR a prístupu housing-first v Rakúsku. Housing-first a projekt Neunerhaus vo Viedni. Prehľad systémov bývania pre ľudí bez domova v krajských mestách .