Identification of the Conditions (Potential) for the Development of Potential Clusters in the Conditions of Regions of the Slovak Republic - Masárová, Jana
Stav zamestnanosti v regiónoch SR z hľadiska identifikácie možností vytvárania klastrovej spolupráce pomocou koeficientu lokalizácie a koeficientu variácie. Analýza založená na údajoch sprístupnených v databáze Štatistického úradu Slovenskej republiky pre skúmané obdobie r. 1994-2005 a v databáze DATA cube.