Poskytovanie dotácií z rozpočtu obcí - Hospodárová, Oxana
Niektoré obce pri riešení žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov formou dotácií majú často nejasnosti, akým spôsobom majú postupovať, komu môžu poskytnúť dotáciu a za akých podmienok. Odpovede na mnohé otázky z oblasti poskytovania dotácií z rozpočtu obce.