<The> Reality of a Smart and Inclusive Economic Growth in Slovakia - Szüdi, Gábor
Analýza potenciálneho vplyvu intenzifikácie vedomostí sociálnej súdržnosti na Slovensku v poslednom desaťročí (2002 - 2015).