Popieranie klimatických zmien ako výzva environmentálnej diplomacie - Dudášová, Marianna
Vzhľadom na silnejúce pozície niektorých krajne pravicových politických subjektov v Európe je nevyhnutná hlbšia analýza ich environmentálnej agendy, keďže môžu brániť formovaniu spoločenského a politického konsenzu v enviromentálnej oblasti.