Zázrak za humnami - Malachovský, Andrej
Rakúsko je v Európe svetovým príkladom rozvoja cestovného ruchu a ukážkou toho, ako narábať s kultúrnym a prírodným dedičstvom v prospech miestneho obyvateľstva, turistov aj vlastníkov kapitálu. Dnešný úspech má korene v minulosti. Cesta od poľnohospodárstva k cestovnému ruchu. Beh na dlhé trate. Výsledky, ktoré hovoria za všetko. Domáci cestovný ruch na prvom mieste. Rakúsko vo svetovom porovnaní. Hotelierstvo základom všetkého.