Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov - Lisá, Lea
Rozhovor s prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov o problémoch slovenskej gastronómie, nedostatku kvalifikovaných kuchárov, cukrárov, o nepostačujúcom vybavení kuchýň, o gastronomickej kultúre Slovenska, o odbornom vzdelávaní, o význame duálneho vzdelávania mladých, o motivácii pracovníkov a o plánoch na poste prezidenta SZKC.