The Divine Rise of Multilevel Marketing Phenomenon - Hudec, Martin
Koncept multilevelového marketingu ako špecifickej formy marketingu a jeho kľúčové komponenty. Jeho osobité charakteristiky a rozdiely v porovnaní s priamym predajom. Princípy, na ktorých fungujú pyramídové hry. Šedá zóna ako neudržateľný obchodný model.