[Suvák, V.: Antisthenés: Štyri štúdie] - Škvrnda, František, ml., 1987-
Recenzia na monografiu Antisthenés: Štyri štúdie. Je v poradí už tretím dielom Vladislava Suváka, ktoré je venované postave Sókratovho nasledovníka Antisthena z Athén.1 Celkovo ide už o ôsmy slovenský titul, ktorý mapuje kynickú filozofickú tradíciu a jej miesto v dejinách filozofie.