Všeobecná charakteristika a ústavnoprávne základy štátnej služby - Kuril, Jozef
Ústavnoprávne základy štátnej služby. Pojem štátna služba. Komparácia ústavného zakotvenia inštitútov štátnej (verejnej) služby v ústavnoprávnej úprave.