Štát chystá zmeny pre biznis. V daniach a účtovníctve
Novinky v oblasti daní a účtovnítva pre podnikateľov. Zoznam firiem registrovaných pre DPH a spotrebné dane. Povinná elektronická komunikácia s daniarmi. Prísnejšia novela zákona o účtovníctve.