Ochranná známka, značka a logo vo franchisingu (franchising made in Slovakia) - Šétaffy, Jozef
Rozvíjanie úspešného biznisu pomocou franchisingu. Budovanie brandu. Ochranné známky ako súčasť duševného vlastníctva. Ocenenie značky a jej vplyv na účtovníctvo.