Finančné hospodárenie zariadení sociálnych služieb v regiónoch Slovenska - Sipková, Ľubica, 1962-
Charakteristika a porovnanie príjmov a výdavkov zariadení sociálnych služieb na implementáciu sociálnej ochrany a opatrení sociálnej ochrany v niektorých ich štruktúrach a podľa regiónov SR. Zistené značné rozdiely v hospodárení v rôznych kategóriách a štruktúrach týchto zariadení nezávisle od regiónu.