Novela zákona o odpadoch prináša novinky, nie všetky pozitívne
Podnikatelia, vratane živnostníkov sú v rámci súčasnej legislatívy považovaní za výrobcov obalov a neobalových výrobkov. Sú s tým spojené aj viaceré administratívne i ďalšie povinnosti. Od roku 2018 má začať platiť novela zákona o odpadoch, ktorá ich od zbytočne byrokracie odbremení. Vybrané zmeny, ktoré sa dotknú takmer každej firmy.