O solidarite v čase kríz Európskej únie - Fifiková, Dominika, 1987-
Analýza jednotlivých kríz zasahujúce Európsku úniu, pričom je kladený dôraz na ich spoločného menovateľa, solidaritu. Definícia solidarity, objasnenie jej dôležitosti a následky jej absencie.