Umelá inteligencia mení životy ľudí. K lepšiemu
Umelá inteligencia a kognitívne technológie predstavujú príležitosti na inovácie v eGovernmente. Automatizácia rutinných úloh, rýchle a jednoduché vyhľadávanie relevantného obsahu v množstve dokumentov alebo schopnosť porozumieť prirodzenému jazyku prinášajú nové formy komunikácie ľudí so štátom.