Do obchodov mieri väčšia ponuka slovenských produktov
Slovenské výrobky z produkcie slovenských regionálnych výrobcov sa čoraz vic presadzujú v obchodných reťazcoch a obohacujú ich ponuku. Štát tieto snahy podporuje.