Simulácie rôznych typov cenovej prémie nehnuteľností a ich vplyvy na odhady parametrov logaritmicko-lineárneho ekonometrického modelu - Dluhoš, Martin, 1991-
Simulácia niekoľkých typov cenových prémií a skúmanie rozdielov v bodových a intervalových odhadoch parametrov v logatimicko-lineárnom ekonometrickom modeli. Skúmaná percentuálna a konštantná cenová prémia.