Aula revue pro vysokoškolskou a vědní politiku
Vysokoškolská vedecká politika, ktorá sa zameriava na publikovanie pôvodných výskumných prác z oblasti vedy a vysokého školstva, ako i aktuálnymi diskusiami vysokoškolskej a vedeckej politiky.