Economic Problems and Their Effect on the Defense of Slovakia - Pružinský, Michal, 1952-
Spojitosť medzi ekonomickou situáciou Slovenska a možnosťami zvýšiť obranyschopnosť štátu navýšením rozpočtu na obranu. Metóda: kvantitatívne uvoľňovanie - quantitative easing QE).