Konkurencieschopnosť v EÚ a jej vplyv na ekonomický rast - Hlavová, Natália, 1991-
Definovanie konkurencieschopnosti. Piliere národnej konkurencieschopnosti podľa Portera. Konkurencieschopnosť a ekonomický rast. Konkurencieschopnosť a ekonomický rast v Európskej únii. Správa o globálnej konkurencieschopnosti z roku 2017 a priemerná hodnota Indexu globálnej konkurencieschopnosti v Európskej únii. Vplyv konkurencieschopnosti na ekonomický rast v Európskej únii.