Sociálna mobilita v Latinskej Amerike a Karibiku - Janubová, Barbora, 1991-
Pojem sociálna mobilita. Faktory vplývajúce na sociálnu mobilitu. Príjmová nerovnosť v Latinskej Amerike a Karibiku. Sociálna mobilita v Latinskej Amerike. Závislosť príjmov detí od príjmov rodičov vo vybraných krajinách. Korelácia medzi vzdelaním rodičov a detí. Vzťah sociálnej mobility a príjmovej nerovnosti v Latinskej Amerike a Karibiku.