<The> Legal Aspects of the Geostationary Orbit (Is the Geostationary Orbit Part of a State’s Airspace or Part of Outer Space?) - Klenka, Michal
Analýza stavu geostacionárnej obežnej dráhy (GEO), ktorá je viazaná na polemiku nad právnou definíciou vesmíru. Prehľad o právnej analýze a diskusia o problematike z mnohých pohľadov, od pohľadu na rovníkové štáty a ďalšie argumenty a niekoľko analógií.