<The> Use of Aropä Peer-Review System in the University Course Ethic, Corruption and Transparency - Jacko, Tomáš, 1987-
Kritická analýza odborného systému Aropä na kurze etiky, korupcie a transparentnosti, ktorý prebiehal na faktulte Národnej ekonomiky na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Systém Aropä sa ukázal ako efektívny systém, ktorý rozvíjal u študentov kritické myslenie a reflexívne zručnosti.