Nová éra v rozvoji Čínskej ľudovej republiky - Lipková, Ľudmila
Prehľad prác venovaných problematike. Postavenie prezidenta Si Ťin Pchinga v čínskej spoločnosti. Nová éra v rozvoji čínskej spoločnosti. Nové priority - zvyšovanie domáceho dopytu, rast spotreby v domácej ekonomike. Čína ako globálny hráč. Projekt Hodvábnej cesty.