Slovensko verzus svet
Najaktuálnejšie investičné zámery firiem na Slovensku a v zahraničí. Investori na Slovensku - Hamé, Dachser Slovaka, Jaguár, Protherm Production, GeWiS Slovakia. Investori v zahraničí - Google podporí konkurenta Uberu, LG vybuduje v USA závod na komponenty pre elektromobily, Boeing začal s výstavbou prvého európskeho závodu v Británii.