Aktivity Číny v Juhočínskom mori - Ondriaš, Juraj, 1988-
Teritoriálne spory v Juhočínskom mori, predovšetkým čo sa týka čínskych nárokov na sporné oblasti v regióne. Historické pozadie sporu. Aktivity Číny a vývoj sporu za vlády čínskeho prezidenta Si Ťin-Pchinga.