Impact of Banking Union on the Banking Industry In Slovak Republic - Jančíková, Eva, 1960-
V dôsledku vysokej miery globalizácie sa môže stať, že problémy niektorých bánk môžu ovplyvniť nielen ekonomiku materskej krajiny, ale aj ekonomiky krajín, v ktorých majú svoje zastúpenie. Poukázanie na opatrenia zabezpečujúce stabilizáciu ekonomík členských krajín EÚ. Analýza bankového sektora SR a hodnotenie činnosti bankovej únie.