Průmysl 4.0.: jádro změn je v digitalizaci
Pri štvrtej priemyselnej revolúcie sa mylne dáva rovnítko s robotizáciou, ktorá zohráva v Priemysle 4.0 len čiastkovú úlohu. Výrobná firma môže byť totiž v súlade s Priemyslom 4.0 a pritom nemusí mať jediného robota. Realitou firiem sa v súčasnosti stáva digitalizácia a využitie umelej inteligencie.