Osobní postoj mistrů ve výrobě je klíčový - Šubrtová, Iva
Vplyv majstrov na ľudí a na výsledky. Operatívne líniové riadenie. Kurz Majstrovskej akadémie - jeho význam a prínosy. Praktický príklad firmy, ktorej zamestnanci absolvovali kurz Akadémie majstrov.