<The> Impact of Development of Insurance Market and Economy on the Competitiveness of the Country on Example of V4 Countries - Širá, Elena
Konkurencieschopnosť je dôležitým indikátorom, ktorý jasne definuje pozíciu a vyspelosť krajiny. Ekonomická výkonnosť meraná HDP, alebo poistný trh ako možné faktory, ktoré ovplyvňujú konkurencieschopnosť. Analýza poistného trhu v krajinách V4 a jeho vplyv na ekonomiku krajiny.