Comparison of Demographic Indicators in the Czech Republic and the Slovak Republic and their Interconnection with the Labor Market - Kostrová, Júlia
Celkový pohľad na vývoj demografických indikátorov v ČR a SR. Na základe analýzy predpovede vývoja na pracovnom trhu, najmä z hľadiska predispozícií v oboch krajinách. Schopnosť prispôsobenia služieb štátu súčasným i budúcim potrebám svojich občanov.