Digital Possibilities of Internal Audit - Kupec, Václav
Overenie účinnosti digitálnych možností interného auditu v marketingovej oblasti, ktorá je významnou súčasťou firemného riadenia. Rozbor aktuálnych teórií, analýza rizík marketingového odvetvia a aplikácia vhodných auditných techník.