Ľudské zdroje - regionálne disparity v kontexte politiky súdržnosti EÚ 2007-2013 na Slovensku - Rajčáková, Eva
Regionálne disparity - teoretické východiská. Regionálne disparity v oblasti ľudských zdrojov v jednotlivých krajoch SR v rokoch 2007 a 2015. Realizované výdavky z operačných programov Vzdelávanie a Zamestnanosť a sociálna inklúzia. Podpora ľudských zdrojov v rámci politiky súdržnoti 2007-2013.