Analýza účtovnej závierky zameraná na používanie XBRL - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Analýza porovnateľnosti účtovných závierok zostavovaných podľa slovenskej právnej úpravy a IFRS a možnosti využitia XBRL (eXtensible Business Reporting Language) pre tento účel.