Skvalitnenie účtovných informácií vykazovaných v účtovných závierkach zostavených v súlade s IFRS účtovnými jednotkami v SR - Mokošová, Daša, 1979-
Účtovné informácie vykazované v účtovných závierkach zostavovaných v súlade s IFRS účtovnými jednotkami v Slovenskej republike.