Daňové zaťaženie podnikateľských subjektov a jeho dopad na informácie z účtovníctva - Vašeková, Miroslava, 1978-
Identifikácia vybraných zmien, ktoré priniesli ostatné novely zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov účinné od 1. januára 2018.