Nové pojetí podpory destinačního managementu v České republice - Chaloupka, Radek
Prístup Ministerstva pre miestny rozvoj ČR k podpore cestovného ruchu. Proces tvorby dobrovoľného motivačného nástroja na podporu systému organizácie cestovného ruchu v ČR. Výskum destinačného manažmentu pre potreby overenia potreby vytvorenia nového systému certifikácie organizácií destinačného manažmentu (DMO). Návrh metodiky technického predpokladu DMO.Tvorba technického predpokladu organizácií destinačného manažmentu. Návrh na ďalší rozvoj technického predpokladu DMO.