Odstúpenie a výpoveď vo vzťahu k pracovnoprávnym zmluvám a dohodám - Olšovská, Andrea
Postavenie pracovného práva v systéme súkromného práva. Odstúpenie od zmluvy vyslovne upravené Zákonníkom práce. Odstúpenie na základe subsidiárneho použitia Občianskeho zákonníka. Právne účinky odstúpenia. Výpoveď zmluvy.