Dočasné vyslání zaměstnanců do Evropské unie z pohledu práva sociálneho zabezpečení - Halířová, Gabriela
Príspevok sa zaoberá jedným zo základných princípov koordinácie sociálneho zabezpečenia - princípom jediného poistenia a najvýznamnejšou odchýlkou od lex loci laboris - vyslaním pracovníkov. Vyslanie osôb samostatne zárobkovo činných. Potvrdenie o určení právnych predpisov a ich záväznosť.