Podiely na zisku - Brnová, Miroslava
Zákon č. 341/2016 Z. z.; Zákon č. 595/2003 Z. z.; Zdanenie podielov na zisku na území SR podľa ustanovení ZDP. Medzinárodné zdanenie podielov na zisku - dividend- podľa modelovej zmluvy. Príklady z praxe.