Moderní teorie dlouhodobé spotřeby v kontextu „Mankiwovy“ záhady - Makovský, Petr
Preverenie „Mankiwovej“ záhady dlhodobej spotreby na aktuálnych časových radách z ČR a z Nemecka. Hypotéza stáleho dôchodku v modeli dlhodobej spotreby. Možnosti pre hlbšie teoretické úvahy o dlhodobej spotrebe. Problematika (ne)vratnosti predaja/nákupu tovaru pre dlhodobú spotrebu.